Vine a la festa de la Plaça del Poble!

Amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat, l’AMPA hem muntat una activitat molt especial i us animem a participar a La Festa de la Plaça del Poble amb l’objectiu de millorar la qualitat de l’aire, de recuperar l’espai públic i de promoure la seguretat en la mobilitat a la ciutat.

Què farem?

Gaudirem de l’espai públic amb tota una sèrie jocs, berenar de pa i xocolata i activitats que prepararem perquè els nostres fills i filles puguin passar una estona divertida per un bon propòsit!

Per què participar?

Per donar suport a iniciatives que promouen una ciutat més amable i pacífica, reduir l’ús del cotxe, reduïr la contaminació i afavorir els desplaçaments sostenibles, com per exemple, la pacificació de l’entorn escolar.

Quan?

Divendres 22 de Setembre, Dia mundial sense cotxes, de les 17:15 fins a les 19:15.

On?

Disposarem del carrer Roger de Flor (entre Aragó i València) lliure de cotxes i el Parc del CAP per a les nostres activitats..

Us esperem!!

La Setmana Europea de la Mobilitat 2023 se celebra del 16 al 22 de setembre. El tema escollit per aquest any és l'”Eficiència energètica” i el lema “Combina i mou-te” per posar l’èmfasi en la intermodalitat.

Barcelona s’adhereix a la Setmana amb un seguit d’activitats per a tothom, petits i grans. La celebració començarà el divendres 15 de setembre amb el Park(ing)Day i finalitzarà el 22 de setembre, Dia Mundial sense Cotxes. Enguany, el cap de setmana del 16 i 17 de setembre tornem a repetir les portes obertes als equipaments i serveis de la ciutat relacionats amb la mobilitat.

Aquest divendres 22 després de la sortida de l'escola us hi esperem!
La festa a la plaça del Poble