Recollida de joguines noves

Com durant els Nadals s’ajunten moltes recollides diferents a l’escola i als més petits a vegades els hi costa entendre per què es donen joguines quan les porten els Reis Mags o el Pare Noel, l’AMPA ha decidit avançar la recollida de joguines com un acte solidari no vinculat a les festes.

Per això anunciem que la setmana que ve, del dilluns 27 de novembre al divendres 1 de desembre estarem recollint joguines noves a les tres entrades de l’escola (València, Batxillerat i Infantil). de 8 a 9 pel matí i de 17 a 18 per la tarda.

Les joguines es donaran, com l’any passat, a la Fundació Pare Manel que les farà arribar a tots els infants que ho necessitin.

La solidaritat és molt important a la nostra escola i entre tots aconseguirem que molts nens i nenes rebin amb il·lusió una joguina nova per aquestes festes.

També aprofitem a demanar col·laboració per omplir els diversos torns, si voleu col·laborar a recollir les joguines, aviseu al vostre delegat o delegada de classe o escriviu-nos a info@ampamaristesimmaculada.com

Recollida joguines solidaria