Festa solidària de la Joguina 16-12-2016

Com ja sabeu l’AMPA, des de fa força anys, engega una campanya solidària abans de les festes de Nadal. El seu objectiu és ajudar famílies per tal que, malgrat situacions sovint difícils, puguin gaudir d’aquestes dates tan especials. Aquest any vam decidir col·laborar amb la campanya de Reis de la Fundació Pare Manel.

El dimecres 21 de desembre, vam gaudir d’un berenar familiar, amenitzat amb música i ballaruga a la sala polivalent del col·legi. L’únic requeriment per assistir-hi va ser l’entrega d’una joguina nova o gairebé nova. Ens van informar des de Pare Manel que, habitualment, les franges d’edat que solen quedar “descobertes” són les que van dels 9 als 12 anys i de 12 anys en endavant. Des de la Junta de l’AMPA vam considerar important afegir unes quantes joguines noves més a totes les que vau aportar els assistents a l’acte.

L’endemà mateix de la festa, van venir ells mateixos a recollir totes les joguines. La Fundació Pare Manel están molts agraïts que ens haguem sumat a la seva campanya de Reis, i per nosaltres ha sigut un plaer poder col·laborar amb ells.

festajoguina1

La Fundació Pare Manel están molts agraïts que ens haguem sumat a la seva campanya de Reis, i per nosaltres ha sigut un plaer poder col·laborar amb ells