MUSICAL AJORNAT: “Amb tu, Marcel·lí”

Ens sap molt de greu informar-vos que, a causa dels fets que estem vivint com a país, hem decidit, per prudència, ajornar el musical “Amb tu, Marcel·lí” que s’havia de representar demà dissabte 28 d’octubre, al col·legi Maristes La Immaculada.

És probable que els esdeveniments que es desencadenin a les pròximes hores provoquin concentracions, manifestacins o talls de carrers al centre de Barcelona, on està situada l’escola. Per tant, no es pot garantir una bona mobilitat per arribar-hi, sobretot a les persones que us traslladeu des de fora de Barcelona.

Tan aviat com sigui possible us comunicarem la data de representació del musical, un esdeveniment enquadrat dins de les celebracions del bicentenari marista, i que ens fa una especial il·lusió.

Moltes gràcies per la vostra comprensió i us mantindrem informats puntualment.

Equip Directiu de la Fundació Champagnat

Barcelona, 27 d’octubre del 2017

Moltes gràcies per la vostra comprensió i us mantindrem informats puntualment.