Newsletter de Benvinguda a l’AMPA – Curs 17/18

COMENCEM!

Benvolgudes famílies, ja ha començat el nou curs i amb ell, l’activitat de l’AMPA.

LA JUNTA, AQUEST CURS

Com ja sabeu, en Felipe Tena va deixar la presidència al juny. Volem agrair la seva tasca en un curs ple d’activitats i reptes i informar-vos que continuarà com a col·laborador puntual. Aquest curs 17/18 el substituirà l’Andrea Campos, i a més anunciar-vos que comptarem amb 4 nous vocals. Podeu consultar a la web la nova composició de la Junta.

Per altra banda, volem donar les gràcies a 2 membres que deixen la Junta: en Pep Inglés, que va col·laborar gran part del curs passat, i l’Emilio Canales que ha format part de la Junta durant gairebé 9 anys. Moltes gràcies companys!

ELS DELEGATS

Enguany, volem focalitzar-nos en tenir una comunicació fluïda amb els delegats de classe, així com organitzar reunions per treballar conjuntament i fer de vincle comunicatiu amb l’escola. Si a la vostra classe encara no ha sortit delegat/da, us animem a que us oferiu! Podeu enviar un email a: comissiodelegats@ampamaristesimmaculada.com.

DIGUES LA TEVA!

La Junta de l’AMPA la formem mares i pares que de forma voluntària intentem aportar el nostre granet de sorra, però no cal ser de la Junta per participar i col·laborar activament. Si tens una idea, comparteix-la i implica’t. Junts fem l’AMPA!

ASSEMBLEA

Properament us informarem de la data de la propera assemblea on parlarem de la programació d’activitats del nou curs. Per a les famílies que sou noves, consulteu la nostra web i els taulers d’anuncis de les recepcions per mantenir-vos informats.

 

Gràcies a tots, us desitgem un bon curs de part de tota la Junta.

Acta en pdf.

Ja ha començat el nou curs i amb ell, l’activitat de l’AMPA.