Gran recapte d’aliments, 1 i 2 de desembre

A continuació, podreu llegir el mail que l’escola ha fet arribar a totes les falimies. Nosaltres com a AMPA recolzem la iniciativa i és per això, que en fem difusió:

El proper 1 i 2 de desembre, el Banc d’Aliments organitza (com cada any per aquestes dates), el Gran Recapte.

Enguany ens hem volgut involucrar des de l’escola en aquesta activitat solidària, i hem ofert als alumnes més grans la possibilitat de participar-hi. Serem presents al Mercat de la Concepció, responsabilitzant-nos d’informar sobre el recapte, i de recollir i classificar tot allò que la gent tingui a bé donar.

Són ja uns quants equips els que s’han animat a responsabilitzar-se de fer aquest servei durant dues hores de divendres o de dissabte. Estem convençuts que es tracta d’una activitat plenament educativa: regalem el nostre temps tot treballant per la justícia social.

Si vosaltres com a família esteu interessats en donar un cop de mà, feu-nos-ho saber. Us oferim dues possibilitats:

– Acompanyar un dels equips d’alumnes durant les dues hores del seu servei.

– Formar un equip amb la vostra família o amb alguna altra família amiga i responsabilitzar-vos d’atendre el recapte durant dues hores.

Us adjuntem el full d’inscripció que hem fet arribar als alumnes. Si esteu interessats en col·laborar, feu-nos arribar el full amb els membres del vostre grup a recepció de l’escola (amb algun telèfon de contacte), o envieu-nos les vostres dades responent aquest correu.

Moltes gràcies per regalar el vostre temps!

FORMULARI PER COL·LABORAR AL BANC D’ALIMENTS.

Us adjuntem el full d’inscripció que hem fet arribar als alumnes. Si esteu interessats en col·laborar, feu-nos arribar el full amb els membres del vostre grup a recepció de l’escola (amb algun telèfon de contacte), o envieu-nos les vostres dades responent aquest correu.