Newsletter ABRIL 2018

FESTA DE FI DE CURS

Us avancem que aquest curs celebrarem la festa de fi de curs el divendres 15 de juny. Com ja sabeu, es tracta d’una festa de comiat del curs amb moltíssima assistència, moltes activitats dirigides especialment als alumnes i un volum de feina enorme. Per aquest motiu us demanem la vostra col·laboració. Si voleu participar com a voluntaris i donar-nos un cop de mà, envieu un email a: info@ampamaristesimmaculada.com. El teu ajut, per petit que sigui, pot fer la festa més gran!

 

PROGRAMA ESCOLAR DE FRUITA A INFANTIL

La implantació d’aquest programa està sent molt positiva i moltes famílies ja han apreciat com els seus fills s’animen a tastar diferents fruites de temporada i nous sabors. Per aquest motiu des de l’AMPA us animem a venir a preparar la fruita per als més petits els dies que us vagi bé. No cal que sigui cada divendres ni que aviseu amb antelació. Només presentant-vos a la recepció de València el divendres que podeu, a les 9 del matí, n’hi ha prou.

Us donem més detalls sobre la Festa de Fi de Curs i sobre el Programa Escolar de Fruita a Infantil