FESTA FI DE CURS 2017-2018

Benvolgudes famílies,

Estem esperant tots amb molta il·lusió la Festa de l’AMPA.

Us recordem algunes normes que us demanem tingueu en compte:

1. Els nens i nenes que gaudeixen del servei de ludiesplai estaran a la Biblioteca de l’escola.

2. Els alumnes han d’estar sota vigilància d’un adult.

3. El consum d’alcohol està prohibit al recinte escolar. Som l’exemple dels nostres fills!

4. L’assistència de 1.300 persones a la festa requereix gran capacitat organitzativa. Us demanem que a la festa de la nit us feu responsables de les vostres deixalles i en acabar, plegueu les vostres cadires. Us deixarem bosses de brossa perquè podeu recollir fàcilment tot el que heu deixat: restes de menjar, plats, llaunes… al ser de mida petita, vosaltres mateixos les podeu portar als containers de fora de l’escola.

Faciliteu la feina als membres de la Junta i als voluntaris, gràcies!

A la festa d’infantil (17,30h-19,30h) trobareu berenar amb entrepans, pa de pessic casolà, refrescs, sucs i gelats. Per jugar; inflables, llits elàstics i música! Per acabar la festa organitzarem un bingo lúdic: els pares podeu ajudar als més petits a marcar els números, qui canti primer línia o bingo, guanyarà una sorpresa!

A la festa gran (de 20h a 00h) els alumnes soparan pizza, refresc i gelat de postres. Els pares portareu el vostre sopar i beguda i us convidarem a un gelat! Si no voleu portar el sopar, fins dijous podeu comprar pizza.

D’animació, trobareu inflables, música, túnel del terror, discoteca.

 

Que gaudiu tots d’aquesta trobada per dir adéu al curs 2017-2018!

Estem esperant tots amb molta il·lusió la Festa de l’AMPA. Us recordem algunes normes que us demanem que tingueu en compte!