Les fundacions Pare Manel i Formació i treball reben la donació de 100 kg de roba i 400 joguines recollides a l’escola

L’Ampa i l’escola agraeixen la solidaritat a totes les famílies que han fet donacions i han col·laborat en la recollida.

La campanya solidària de recollida de roba i joguines organitzada per l’AMPA Maristes Immaculada ha estat tot un èxit i ha superat totes les expectatives. La campanya que es va dur a terme el passat mes de desembre ha aconseguit recollir 100 kg de roba i unes 400 joguines.

L’AMPA ha fet entrega dels 100 kg de roba a la Fundació Formació i Treball, vinculada a Càrites Diocesana de Barcelona i aquesta ha agraït la solidaritat de les famílies amb una carta perquè “és un gest que ens ajuda a mantenir més viva que mai la nostra missió”. La Fundació Formació i Treball dona “oportunitats laborals i formatives per a persones a qui la vida no els n’ha donat una primera o els hi posa molt difícil accedir a una segona o tercera” segons explica la missiva.

Les 400 joguines s’han entregat a la Fundació Pare Manel, com ha fet l’Ampa en els darrers anys i que, de ben segur, fan molt feliços als infants que els reben i fa oblidar per uns moments les dificultats socioeconòmiques que pateixen les seves famílies.

Un any més, l’AMPA agraeix a les famílies de l’escola la seva generositat i anima a tothom a continuar fent gestos solidaris al llarg de tot l’any.

L’Ampa i l’escola agraeixen la solidaritat a totes les famílies que han fet donacions i han col·laborat en la recollida.