Convocatòria ajuts entitats col·legials per al curs 2018/19

En aquesta entrada podeu trobar les bases de la convocatòria d’ajuts a les entitats que operen dins del Col·legi a atorgar per l’AMPA.

L’AMPA en desenvolupament dels seus objectius i d’acord amb les seves possibilitats així com amb allò previst als seus estatuts, atorga cada any entre les diverses entitats que operen en l’àmbit de l’escola amb una finalitat educativa i amb els alumnes de l’escola com a destinataris, uns ajuts econòmics destinats a complir amb els objectius d’aquestes i/o fer front a determinades necessitats específiques.

Podeu seguir les bases de la convocatòria en PDF al següent enllaç.

Descarregar bases convocatòria ]

L’AMPA atorga cada any entre les diverses entitats que operen en l’àmbit de l’escola amb una finalitat educativa i amb els alumnes de l’escola com a destinataris, uns ajuts econòmics destinats a complir amb els objectius d’aquestes i/o fer front a determinades necessitats específiques.