Anem tots al pelegrinatge a Montserrat!

Aquest any el pelegrinatge a Montserrat té un motiu festiu i especial: els 75 anys de l’escola i els 10 anys de la nostra Infantil. Una nova experiència ens crida: pujar tots junts a Montserrat en família el dissabte 4 de maig. Allà ens trobarem amb tots els que formen part d’altres escoles i obres socials maristes.

A les 17.00 h a la basílica celebrarem l’eucaristia i a les 18.00 h tornarem en autocar plens de moments viscuts i compartits en família.

Pelegrinar amb els maristes vol dir fer-ho amb senzillesa, amb caliu de família, tots junts; professors, alumnes, monitors, germans, moviments i tots els qui formem part de la comunitat educativa de la nostra i d’altres escoles i obres socials maristes.

L’essencial del Pelegrinatge és el camí, per això aquest any oferim 4 opcions des de l’escola, som-hi?

  • Ruta 1: Can Massana-Montserrat: Sortir en autocar des de l’escola a les 9.00h fins a Can Massana. Començar a caminar per una pista de fàcil accés fins a Montserrat. Dinar en ruta, pícnic propi. Per a totes les edats.
  • Ruta 2: Collbató-Montserrat: Sortir en autocar des de l’escola a les 9.00h fins a Collbató, on comença el camí que puja a Sant Joan i després baixa cap el monestir. Dinar en ruta, pícnic propi. A partir de 13 anys.
  • Ruta 3: Collbató- Montserrat (BICI): Concentració a l’aparcament municipal de Collbató a les 12.00h. Necessàriament majors d’edat i portar la bicicleta i alguna experiència en trajectes de bicicleta. Dinar en ruta, pícnic propi.
  • Ruta 4: Barcelona-Monserrat (AUTOCAR): Sortida de l’escola a les 13.00h. Dinar a Montserrat, amb pícnic propi.

 

Els vostres fills i filles tenen les inscripcions, també les podeu trobar a recepció. El preu serà de 5 euros per persona per l’autocar i el fulard.

Us esperem!!!!

Pelegrinar amb els maristes vol dir fer-ho amb senzillesa, amb caliu de família, tots junts; professors, alumnes, monitors, germans, moviments i tots els qui formem part de la comunitat educativa de la nostra i d’altres escoles i obres socials maristes.