Festa de l’AMPA 2018/2019

A partir d’avui i tota la setmana vinent a partir de les 17:00 estarem a la recepció del carrer València venent tiquets per a les festes de fi de curs que organitzem des de l’AMPA! Els alumnes tenen tiquets gratis i els adults han de comprar una entrada de 5€ vàlida per a les dues festes!

Les festes seran el divendres 14, començant per infantil, de les 17:30 fins les 19:30, on hi haurà inflables divertits, berenar per a tots els nens i nenes, música i tallers com pintacares, globus i tattoos! Ens ho passarem genial! Tots els nens i nenes que participin, s’enduran un regal!!

I després, la festa continua al pati principal de l’escola, de les 20:00 fins les 00:00! Amb inflables encara més grans! Més música! Pel sopar convidem a pizza, beguda i gelat a tots els alumnes i a gelat a tots els adults! Recordeu que heu de portar el sopar de casa i la beguda, encara que també oferim dues porcions de pizza per 3,5€! Els que comprin tiquets també rebran un obsequi!

L’entrada d’aquesta festa es farà per la porta principal al carrer València.

Us recordem també, que no es pot fumar ni consumir alcohol dins les instal·lacions del Col·legi.

Tots els alumnes estan convidats gratuïtament a les dues festes! Tot i que els menors han d’anar acompanyats com a mínim per un adult. Els que no hagin comprat tiquets durant la setmana, podran comprar el mateix dia de les festes.

VOLEM APROFITAR PER DEMANAR-VOS AJUDA

Muntar aquesta festa requereix moltes mans, sobretot per muntar les taules i les cadires. Tots els pares i mares que ens vulguin ajudar, els necessitem el divendres 14 a les 15:00 a l’entrada del Col·legi. Ens podeu confirmar la vostra assistència durant la setmana a la venda de tiquets. Els adults que ens vinguin a ajudar, tindran entrada gratuita a les festes en agraïment!

Les festes seran el divendres 14, començant per infantil, de les 17:30 fins les 19:30, on hi haurà inflables divertits, berenar per a tots els nens i nenes, música i tallers com pintacares, globus i tattoos! Ens ho passarem genial! Tots els nens i nenes que participin, s’enduran un regal!!