Convocatòria reunió de delegats i Assamblea de l’AMPA

Convocatòria a la reunió de delegats

Arriba el moment de tornar a impulsar tots aquells projectes que faran comprometre’ns amb l’escola, amb els nostres fills i formar i aconseguir l’escola que volem!
Per aquest motiu, us volem convocar el proper dimarts, 29 de octubre, a les 19:30, a la Biblioteca de l’Escola, on farem la reunió de delegats i comissions.

Aquesta reunió també està oberta a aquells pares i mares que vulguin implicar-se amb les activitats de l’AMPA per mitjà de les seves comissions, us agrairíem en feu difusió als grups de famílies de les vostres classes.

És important aquesta reunió i el vostre recolzament per millorar i participar en el dia a dia de la nostra escola. La feina continua!

Us hi esperem!

 

Convocatòria Assamblea

Benlguts pares i mares,

Per indicació de la presidenta, us convoco a l’assemblea anual ordinària de l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes del Col·legi Maristes La Immaculada, que tindrà lloc el proper dia 7 de novembre a les 19:00h a la sala de conferències, en primera i única convocatòria, amb l’ordre del dia següent:

  • Lectura i aprovació de l’acta de l’assemblea anterior (29/11/19).
  • Renovació de càrrecs de Tresorer i Secretari.
  • Informe del curs 2018-2019.
  • Nous projectes per al curs 2019-2020.
  • Aprovació dels comptes del curs 2018-2019 i pressupost del curs 2019-2020.
  • Precs i preguntes.

La secretària

És important aquesta reunió i el vostre recolzament per millorar i participar en el dia a dia de la nostra escola. La feina continua! - Us hi esperem!