Recollida de joguines i roba

Benvolgudes famílies, s’acosta el nadal i com cada any, us informem de les campanyes solidàries que durant el mes de desembre durà a terme l’AMPA.

 

LA TRADICIÓ SOLIDÀRIA: RECOLLIM JOGUINES!

Tal com ja vam fer el curs passat, aquest any continuarem col·laborant amb la Fundació Pare Manel recollint joguines per a la campanya de Reis i altres projectes dedicats als infants.

Us recordem que les joguines rebudes, per poder ser acceptades, han d’estar en bon estat:

  • ni trencades ni pintades,
  • senceres, amb totes les seves peces o complements,
  • netes,
  • que funcionin en cas d’anar amb piles (però sense les piles posades).

 

LA RECOLLIDA DE ROBA

Com venim fetn els ultims anys, a més també recollirem roba, en aquest cas per a la Fundació Formació i Treball, per la qual cosa us demanem que tingueu en compte unes normes pel que fa a la donació:

  • La roba que porteu, que estigui neta. No us demanem que estigui planxada, però sí doblegada.
  • Que no tingui forats, ni estigui trencada o amb taques.
  • Pot ser roba infantil o d’adult: samarretes, pantalons, vestits, jerseis, faldilles, roba d’abric, jaquetes, sudaderes, texans, etc.
  • No porteu roba interior, mitjons o similars. Tampoc roba de la llar, com llençols o tovalloles.

 

COM HO FAREM

Des de dilluns 9 a divendres 13, per els matins, estarem a la recepció del carrer València recollint les joguines i la roba que vulgueu donar de 8:30 a 9:00. I totes les tardes de 17:00 a 18:00 a la recepció de València i també a l’entrada de Infantil, al Passeig Sant Joan.

 

VOLUNTARIS

Si ens voleu donar un cop de mà, tant els dies de recollida com el dia d’entrega, envieu si us plau un email a: info@ampamaristesimmaculada.com o demaneu als vostres delegats que ens passin el contacte. Qualsevol ajut per rebre, aplegar, classificar o traslladar joguines o roba serà benvingut!

Com venim fent els ultims anys, a més de joguines per la Fundació Pare Manel, també recollirem roba per a la Fundació Formació i Treball