Obra de teatre “La Castanyera”

L’AMPA, a petició de la Direcció de l’Escola, ha recuperat per aquest curs 2022/2023 l’adaptació d’una obra de teatre sobre La Castanyera, on s’emboliquen diversos personatges de la tradició de contes i rondalles. L’obra es va representar als tutors i infants d’educació infantil, cicle inicial i tercer de primària el divendres 28 d’octubre de 2022, a la Sala polivalent de l’escola. I va ser tot un èxit! Els infants presents la van gaudir i s’ho van passar d’alló més bé abans de gaudir amb les families dels panellets i castanyes.

El grup de teatre, liderat per l’AMPA, va estar obert des d’un inici a la participació de pares i mares d’alumnes de les classes que assistirien. Es va formar un grup molt maco i dinàmic, que li va posar moltes ganes, energia i emoció per a preparar decorats, disfresses i els assajos necessaris i van permetre que tot sortís perfecte i va posar les bases per a repetir-ho en propers anys.

L'AMPA, a petició de la Direcció de l'Escola, ha recuperat per aquest curs 2022/2023 l'adaptació d'una obra de teatre sobre La Castanyera, on s'emboliquen diversos personatges de la tradició de contes i rondalles.
la castanyera