Venen els Carters reials a l’escola!

El divendres 16 de desembre a les 17.30h els carters reials visitaran la nostra escola, Maristes la Immaculada, i recolliran en mà les cartes de tots els nens i nenes d’infantil i primària que vulguin participar. També convidarem a les Escoles bressol del barri per a gaudir tots en un día tan màgic.

L’entrada de les famílies es realitzarà pel carrer València i podran visitar la comitiva reial a la zona de la biblioteca, per finalment sortir al pati de Batxillerat on podran gaudir d’un berenar.

Caldrà ser pacients i esperar el nostre torn per poder saludar els carters i entregar la carta.

L’AMPA us convida doncs a xocolata amb coca per celebrar la visita dels Carters dels reis Gaspar, Melcior i Baltasar per primer cop a l’escola.

Visca els tres Reis!

Aquest día, també serà l’últim dia de la campaña anual de recollida de joguines, de la qual us informarem pròximament!

IMPORTANT Families amb intoleràncies alimentàries:
Tindrem disponibles algunes opcions de berenar per a les families que tinguin alguna intolerància alimentària. Demaneu-nos-la!

Aquí us proporcionem tota la informació y certificacions per part dels productors dels productes que oferirem a les families amb intoleràncies alimentàries.

> Descarregar PDF

El divendres 16 de desembre a les 17.30h els carters reials visitaran la nostra escola, Maristes la Immaculada, i recolliran en mà les cartes de tots els nens i nenes.
Carters reials a l'escola