La llegenda de Sant Jordi a Infantil

El divendres 21 d’abril de 2023 es va celebrar a l’escola Maristes la Immaculada la diada de Sant Jordi. Durant tot el dia es van celebrar activitats a tots els cursos: Manualitats, Tallers, Jocs Florals…

Els tres cursos d’Infantil, els més petits de tots, van poder gaudir a la Sala Polivalent de la representació teatral de La llegenda de Sant Jordi per part del grup de Dinamització de l’Associació de Mares i Pares de l’escola (AMPA).

Aquest grup de pares i mares van saber recrear l’escenari de la lluita de Sant Jordi per defensar la princesa amb uns decorats que van deixar bocabadats als nens, sobretot quan va aparèixer el drac que treia fum i foc.

Un públic entregat durant tota l’obra que va ovacionar als pares i mares al final de l’espectacle. Un èxit rotund que va ser agraït per part de la direcció de l’escola amb l’entrega de roses per a totes les actrius i actors de l’obra.

Per als alumnes que no van poder-hi assistir i per aquelles families que també en vulgin gaudir, us oferim la gravació de la mateixa.

Gran èxit de l'obra de Sant Jordi entre els més menuts de l'escola. També la podeu gaudir aquí.