L’AMPA participa a la Festa Solidària amb un stand molt dolç

El divendres 19 de maig de 2023, l’escola va organitzar un any més la Festa Solidària amb un gran èxit de participació i assistència. Les famílies es van unir a aquesta celebració, malgrat la pluja persistent, demostrant una gran resistència i ganes de col·laborar amb una bona causa.

L’AMPA va participar de la Festa oferint un berenar solidari. Membres de la Junta i del Grup de Dinamització van distribuir prop de 250 panets amb xocolata. Es van tenir en compte les al·lèrgies i intoleràncies, perquè tothom pogués gaudir d’un bon berenar. Només calia fer una petita aportació en forma de “solidaret”, la moneda oficial de la Festa Solidària.

Entre les activitats que van poder gaudir els nens i nenes hi havia paradetes de manualitats, tallers de pentinats i maquillatge, proves d’habilitat, ball i equilibri, globoflèxia… I els de 4t de la ESO van promoure una donació de sang en col·laboració amb el Banc de Sang.

La Festa va ser un esdeveniment que va fomentar la solidaritat, la diversió i la col·laboració entre tots els membres de la comunitat educativa, i el punt i final de gal·la de tota una setmana d’activitats solidàries

Els diners recaptats durant totes les activitats de la Setmana Solidària, aniran destinats a l’ONG SED per a un projecte educatiu per a garantir el dret a l’educació, a tenir un nom i una nacionalitat, a la identitat i la seguretat de tots aquells infants que han hagut de fugir de Birmania (Myanmar) degut a la guerra que va esclatar al 2021.

L'AMPA es va fer càrrec d'oferir berenar clàssic (pa amb xocolata) a tots els assistents de la Festa solidària.