Acta Assemblea 2023 – Principals novetats!

El passat 19 d’octubre de 2023 va tenir lloc l’Assemblea anual de l’AMPA per el curs 2023/2024.

Va seguir els passos establerts, començant per una lectura per part de la secretària de l’AMPA de l’acta de l’Assemblea de l’any passat i la posterior aprovació unànim per part de tots els assistents.

Acte seguit, es van presentar els nous carrecs i també es van aprovar de forma unànim per tots els assistents. Podeu consultar l’estructura actual de la Junta en aquest enllaç.

Vem continuar fent un repàs i un informe de les actuacions dutes a terme durant el curs passat, que les podreu llegir amb més detall a l’Acta disponible al final de l’entrada, així com les col·laboracions actuals de l’AMPA i els compte de l’any passat.

Finalment vem passar al moment més interessant per a nosaltres, que és on presentem els objectius d’aquest curs i els seus comptes, on volem destacar i explicar els punts principals.

Pujada de quotes

La vocació de l’AMPA, de la que tots ens som part, és ser present i donar suport en aquelles necessitats que puguin sorgir l’escola, n’hi ha que en son fixes com és el cost de l’acollida matinal i la Beca Champagnat que és la nostra màxima prioritat per a que cap alumne en el supòsit de la pèrdua d’almenys un dels progenitors es quedi enrere i pugui continuar estudiant a l’escola.

D’altres que van sorgint i que fan necessari que intervenim, com és l’aportació que es va fer per a la instal·lació d’aparells d’aire acondicionat a les aules d’I5, ateses les altes temperatures amb les que els nens havien de restar a la classe. Malgrat tot, no podem ignorar l’increment de preus que s’està produint a nivell global, i del qual no em som aliens, i que des de fa uns anys s’ha vingut assumint però cada cop és menys assumibles, pels alts costos. D’altra banda, creiem que és necessari crear un sistema de quota més equitatiu, i més just, per el que entenem que la quota há de ser calculada tenint em compte el número de fills matriculats a l’escola.

Per aquest motiu, s’ha aprovat que la quota base per a totes les famílies serà de 35 euros, a la qual s’afegiran 5 euros per cada fill a partir del segon.

Comunicació

A part d’aquesta web, aquest any hem encetat un compte d’Instagram de l’AMPA, el qual us convidem a seguir, per bucar una altra vía de comunicació més directa amb les families i més entretinguda, posant publicacions amb activitats i també reforçant per mitjà dels stories, desitjant així fer arribar la nostra feina d’una manera més eficient a les families.

Sostenibilitat

Un projecte que fa molt de temps que tenim pendent i que per fi li hem pogut donar forma, és el reciclatge de roba.

Posarem uns contenidors on les families podran posar la roba que vulguin donar per que ja no els hi serveix (en bon estat, sisplau ;)), i de forma periòdica, la vendrem a l’entrada de l’escola a preus reduïts. L’objectiu no és fer negoci, si no donar sortida a roba que moltes families a vegades no tenen a qui donar o regalar i de pas, amb el que recollim, ho destinarem a projectes solidaris o de l’escola, depenent de la quantitat que sigui.

Ens fa molta il·lusió i esperem que tingui una bona rebuda per les families!

 

Tenim més projectes, com intentar millorar la biblioteca, la comissió de seguiment de les colònies o continuar la gran feina de la Comissió de Dinamització… tot aixó ho teniu a l’Acta o us anirem informant puntualment.

 

Descarrega l’acta de l’assemblea per a tenir més informació
> Acta Assemblea

assamblea ampa