Visita dels Carters Reials 2023

Aquest any tornen a venir els Carters reials a la nostra escola després de l’èxit de l’any passat!

El divendres 15 de desembre a les 17.30h els Carters reials tornaran a visitar la nostra escola, Maristes la Immaculada, i recolliran en mà les cartes de tots els nens i nenes d’infantil i primària que vulguin participar i així poder gaudir tots en un dia tan màgic.

L’entrada de les famílies es realitzarà per lpentrada del Pati de Batxillerat al Passeig de Sant Joan i podran visitar la comitiva reial a la zona de la biblioteca. També podrem gaudir tots d’un berenar de xocolata i melindros!

Caldrà ser pacients i esperar el nostre torn per poder saludar els carters i entregar la carta… però tindrem alguna amenització al patí per mantenir-nos entretinguts!

L’AMPA us convida doncs a xocolata amb melindros per celebrar la visita dels Carters dels reis Gaspar, Melcior i Baltasar per segon cop a l’escola.

Visca els tres Reis!

IMPORTANT Families amb intoleràncies alimentàries:
Tindrem disponibles algunes opcions de berenar per a les families que tinguin alguna intolerància alimentària. Demaneu-nos-la!

Aquí us proporcionem tota la informació y certificacions per part dels productors dels productes que oferirem a les families amb intoleràncies alimentàries.

> Descarregar PDF

Tots ben contents de tornar a rebre als Cartes reials a l'escola per segon any!