Festa de final de curs de l’AMPA

Encarem les dues últimes setmanes de curs, per celebrar-ho us recordem que aquest divendres 14 de juny a les 19.30 es celebrará la festa de final de curs de l’AMPA, més transversal i amb activitats pensades per a totes les franges d’edat, desde els més petits als més grans.

Com sempre, l’entrada és gratuïta i podreu venir en families o en grups amb el vostre sopar de carmanyola!

Us recordem que com a novetat d’aquest any al pati d’infantil hi haurà inflables i un grup d’animació i màgia pels més menuts; al pati de Batxillerat hi haurà un rocòdrom inflable i música per a tots els que tinguin ganes de DISCO. Al pati gran els inflables de sempre, i taules i cadires per a que els pares poguem estar xerrant i gaudint!

I com no, torna el túnel del terror, gràcies als nois i noies d’AJMACOR i de l’Agrupament Escolta Champagnat!
Per evitar cues i problemes, aquest any hem delimitat torns i aforament… primant la seguretat dels qui ho munten i el gaudi dels qui hi participin!

Aquest any farem torns cada 15 minuts des de les 20:00 a les 22:30. Es farà un sorteig dels torns entre els qui s’apuntin Per participar, s’hauran de seguir les següents normes:

– Només podran assistir-hi alumnes de 5è de primària fins a 3r de l’ESO.
– S’hauran de fer equips de 8 persones del mateix curs (ni 7 ni 9). Una persona no podrà estar a més d’un grup.
– Us haureu d’apuntar donant un llistat de 8 participants amb nom i cognom al vostre tutor/a o enviant un correu a info@ampamaristesimmaculada.com
– Límit: dijous a les 17:00. L’endemà us avisarem a les classes o al correu electrònic de si us ha tocat un torn i quin.

Un cop rebem tots els equips farem un sorteig, i assignarem als equips guanyadors la franja horària perquè accedeixin al túnel del terror. També ho podran consultar el mateix dia de la festa.

Us esperem a la festa!

Aquests divendres 14 a les 19:30, no us ho podeu perdre!